Ścieżka forum - jesteś tutaj:E46garage - ForumCar Audio: Radia AndroidDodatkowe okablowanie dla ISUDAR …
Please Logowanie or Zarejestruj się to create posts and topics.
Dodatkowe okablowanie dla ISUDAR PX6
Soczek@soczek_
1 wpis
#1 · 13 października 2021, 12:43
Cytat z Soczek data 13 października 2021, 12:43Siemka,
Posiadam w swoim E46 sedan przedlift radio oryginalne małe navi, chcę je wymienić na :
https://www.isudar.com/products/isudar-px6-1-din-android-10-auto-radio-for-bmw-e46?variant=39470809579602
https://www.isudar.com/products/isudar-universal-car-rear-view-parking-camera-hd-waterproof-reverse-camera-with-parking-line-dc-12v-shockproof-antijamming?variant=39478058647634
I tutaj pojawiają się pytania:
- Podobno potrzebuję przeprowadzić kable z bagażnika, to prawda? I jeśli tak to gdzie kupię gotowe okablowanie, na stronie ISUDAR nie mogę tego znaleźć, czy może nie ma co przepłacać i lepiej samemu zarobić końcówki i przeprowadzić kable?
- Czy na dzień dzisiejszy nadal jest najlepsze radio względem jakości do ceny, które mogę kupić do mojej E46? Czy kamera, którą wybrałem jest najlepsza czy lepiej kupić inną?
- Tutaj pytanie dla posiadaczy tego radia, ponieważ będę przede wszystkim korzystać z puszczania muzyki z pendrive i tutaj mam konkretne pytania co do funkcji:
- Czy można wyszukiwać po nazwie nazwy piosenek z pendrive?
- Czy można ustawić odtwarzanie losowe dla całego pendrive oraz dla danego folderu?
- Czy można tworzyć swoje playlisty na podstawie utworów z pendrive?
Z góry dzięki za pomoc 🙂
Siemka,
Posiadam w swoim E46 sedan przedlift radio oryginalne małe navi, chcę je wymienić na :
I tutaj pojawiają się pytania:
- Podobno potrzebuję przeprowadzić kable z bagażnika, to prawda? I jeśli tak to gdzie kupię gotowe okablowanie, na stronie ISUDAR nie mogę tego znaleźć, czy może nie ma co przepłacać i lepiej samemu zarobić końcówki i przeprowadzić kable?
- Czy na dzień dzisiejszy nadal jest najlepsze radio względem jakości do ceny, które mogę kupić do mojej E46? Czy kamera, którą wybrałem jest najlepsza czy lepiej kupić inną?
- Tutaj pytanie dla posiadaczy tego radia, ponieważ będę przede wszystkim korzystać z puszczania muzyki z pendrive i tutaj mam konkretne pytania co do funkcji:
- Czy można wyszukiwać po nazwie nazwy piosenek z pendrive?
- Czy można ustawić odtwarzanie losowe dla całego pendrive oraz dla danego folderu?
- Czy można tworzyć swoje playlisty na podstawie utworów z pendrive?
Z góry dzięki za pomoc 🙂
Kliknij dla kciuka w dół.0Kliknij dla kciuka w górę.0