HarmanKardon i Isudar T72
Cytat z MarianT data 10 stycznia 2023, 21:10Cześć,
Fajna strona, szacun za wiedzę i doświadczenie w temacie E46.
Zamówiłem radio Isudar T72. I czekam na dostawę. W czasie oczekiwania oglądałem Twój filmik z unboxingu i prezentacji ale nigdzie nie wyjaśniłeś czy da się to podłączyć w przypadku posiadania fabrycznego HarmanKardon. Zestaw jaki siedzi w aucie to Radio BMW PROFESSIONAL na CD oraz wspomniany zestaw HK. Auto to E46 Touring 2003r
Czy da się podłączyć to Plug&Play czy potrzeba do tego dodatkowej rzeźby?
Za odpowiedź będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
MarianT
Cześć,
Fajna strona, szacun za wiedzę i doświadczenie w temacie E46.
Zamówiłem radio Isudar T72. I czekam na dostawę. W czasie oczekiwania oglądałem Twój filmik z unboxingu i prezentacji ale nigdzie nie wyjaśniłeś czy da się to podłączyć w przypadku posiadania fabrycznego HarmanKardon. Zestaw jaki siedzi w aucie to Radio BMW PROFESSIONAL na CD oraz wspomniany zestaw HK. Auto to E46 Touring 2003r
Czy da się podłączyć to Plug&Play czy potrzeba do tego dodatkowej rzeźby?
Za odpowiedź będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
MarianT
Cytat z MarianT data 24 stycznia 2023, 15:56Sam sobie już odpowiedziałem na to pytanie. Zostawiam informację tutaj dla innych jej szukających:
Jeśli macie HK i normalne radio ( np. PROFESSIONAL) to nie potrzeba nic dokupować. Jeśli macie HK i oryginalną nawigację (mały lub duży telewizorek to musicie dokupić dodatkowy przewód dostępny też w sklepie ISUDAR i poprowadzić go do bagażnika auta i podłączyć do znajdujących się tam części zestawu audio (tuner radiowy, wzmacniacz, itd)
Sam sobie już odpowiedziałem na to pytanie. Zostawiam informację tutaj dla innych jej szukających:
Jeśli macie HK i normalne radio ( np. PROFESSIONAL) to nie potrzeba nic dokupować. Jeśli macie HK i oryginalną nawigację (mały lub duży telewizorek to musicie dokupić dodatkowy przewód dostępny też w sklepie ISUDAR i poprowadzić go do bagażnika auta i podłączyć do znajdujących się tam części zestawu audio (tuner radiowy, wzmacniacz, itd)
Cytat z Zuzanna555 data 13 czerwca 2023, 15:40O dzięki, bardzo słuszna uwaga, niektórzy niestety nie wiedzą takich rzeczy i żyją w błędzie