Radio android - po podłączeniu nie działa centralny zamek
Cytat z shepardkomandor data 10 czerwca 2022, 07:31Wymieniłem radio z dużej Navi na radio android, jak na e46garage na youtube, no i jest problem z centralnym zamkiem - nie działa zamykanie i otwieranie z pilota. Dodatkowo radio nie wyłącza się po wyciągnięciu kluczyka, oraz świeci się ciągle mały wyświetlacz między zegarami i podświetlenie przy pokrętle do włączania świateł. Na pewno trzeba jakieś kabelki w kostce poprzepinać, pytanie, czy ktoś jest w stanie pomóc przy tej kwestii. Oczywiście jak odłącze radio wszystko działa jak powinno.
(BMW E46 2.0d, touring, duża Navi MK4 z modułem radiowym w bagażniku)
Wymieniłem radio z dużej Navi na radio android, jak na e46garage na youtube, no i jest problem z centralnym zamkiem - nie działa zamykanie i otwieranie z pilota. Dodatkowo radio nie wyłącza się po wyciągnięciu kluczyka, oraz świeci się ciągle mały wyświetlacz między zegarami i podświetlenie przy pokrętle do włączania świateł. Na pewno trzeba jakieś kabelki w kostce poprzepinać, pytanie, czy ktoś jest w stanie pomóc przy tej kwestii. Oczywiście jak odłącze radio wszystko działa jak powinno.
(BMW E46 2.0d, touring, duża Navi MK4 z modułem radiowym w bagażniku)
Cytat z E46garage.pl data 21 sierpnia 2022, 01:46canbus masz wpięty?
canbus masz wpięty?
Cytat z Zuzanna555 data 18 kwietnia 2023, 14:03Też zmagałam się ostatnio z tym problemem, ponieważ wymieniłam radio i coś mi szwankowało, ale udałam się do mojego ulubionego mechanika i pomógł mi w załatwieniu problemu