Zbiórka E46garage - buyCoffee - zostań premium!
Cytat z E46garage.pl data 29 października 2025, 11:44Cześć!
Przychodzę do Was z ciekawą ofertą!
Od teraz osoby chcące wesprzeć mój kanał mają możliwość otrzymać dostęp do szybkiego pobierania plików z serwisu meganz oraz braku reklam na stronie przez 30 dni.
Jakie są wymogi?
Wsparcie zbiórki kwotą minimum 25zł.
Aby uzyskać premium:
- Załóż konto w serwisie e46garage.pl
- Przejdź na stronę zbiórki
https://buycoffee.to/dkmotopl/e46- W sekcji wyboru kwoty wsparcia, wpisz ręcznie kwotę 25zł
- Poniżej wpisz swoje dane. Kluczowa jest własna dedykacja, do której musisz wpisać swój login w serwisie e46garage. Bez tej informacji nie będę mógł aktywować opcji premium (robię to ręcznie)
- Po wpłacie staram się aktywować premium w ciągu 48h.
Cześć!
Przychodzę do Was z ciekawą ofertą!
Od teraz osoby chcące wesprzeć mój kanał mają możliwość otrzymać dostęp do szybkiego pobierania plików z serwisu meganz oraz braku reklam na stronie przez 30 dni.
Jakie są wymogi?
Wsparcie zbiórki kwotą minimum 25zł.
Aby uzyskać premium:
- Załóż konto w serwisie e46garage.pl
- Przejdź na stronę zbiórki
https://buycoffee.to/dkmotopl/e46 - W sekcji wyboru kwoty wsparcia, wpisz ręcznie kwotę 25zł

- Poniżej wpisz swoje dane. Kluczowa jest własna dedykacja, do której musisz wpisać swój login w serwisie e46garage. Bez tej informacji nie będę mógł aktywować opcji premium (robię to ręcznie)

- Po wpłacie staram się aktywować premium w ciągu 48h.
📍 Zrzutka: https://zrzutka.pl/huk2rj
☕ Kawa: https://buycoffee.to/dkmotopl
⭐⭐ OC / AC TAŃSZE O 100PLN. ⭐⭐
Zamów polisę z bonusem z tego linku: https://mubi.pl/id-G570CJ
Cytat z Alien3108 data 7 listopada 2025, 09:33Witam serdecznie
dziś wpłaciłem 25zł na zbiórkę dla stronki E46garage , wypełniłem formularz do otrzymania konta premium aby pobrać ze strony meganz program ISTA+ 4.55.12 Standalone EN/GB/DE/PL ,tylko nie jestem pewien czy wszystko wpisałem dobrze w tym formularzu oto mój email michal-stankiewicz198031@wp.pl a nick na stronce to Alien3108 , poniżej screeny z płatności -Z góry dziękuje i pozdrawiam Alien3108
Witam serdecznie
dziś wpłaciłem 25zł na zbiórkę dla stronki E46garage , wypełniłem formularz do otrzymania konta premium aby pobrać ze strony meganz program ISTA+ 4.55.12 Standalone EN/GB/DE/PL ,tylko nie jestem pewien czy wszystko wpisałem dobrze w tym formularzu oto mój email michal-stankiewicz198031@wp.pl a nick na stronce to Alien3108 , poniżej screeny z płatności -Z góry dziękuje i pozdrawiam Alien3108 ![]()
- Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
Cytat z Alien3108 data 7 listopada 2025, 18:32niestety plik ISTA4.55.12setup-1 iso krzyczy błąd uszkodzenia, podczas otwierania..., plik nr 2 iso jest ok
niestety plik ISTA4.55.12setup-1 iso krzyczy błąd uszkodzenia, podczas otwierania..., plik nr 2 iso jest ok
Cytat z Alien3108 data 8 listopada 2025, 15:19Witam serdecznie co zrobić z tym plikiem, nie mogę go otworzyć żadnym programem... ,,komunikat w załączniku-pozdrawiam 🙂
Witam serdecznie co zrobić z tym plikiem, nie mogę go otworzyć żadnym programem... ,,komunikat w załączniku-pozdrawiam 🙂
Dodane pliki:- Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
Cytat z jakuba30 data 24 listopada 2025, 20:21Witam,
generalnie bawię się w mechanikę silnikową, grzebię w prywatnym e46 330xi.
Niezmiernie się cieszę że w końcu na forum ms4x chłopaki ogarnęli upshifter dla ms43 i bedę mógł sobie wgrać moda do e30 ze swapem m54b30.
Jednak przyszło mi zmierzyć się z nowszym BMW i potrzebuję ISTA P, zrobiłem donejta i czekam na PROczłonka.
Pozdrawiam miłośników marki.
Witam,
generalnie bawię się w mechanikę silnikową, grzebię w prywatnym e46 330xi.
Niezmiernie się cieszę że w końcu na forum ms4x chłopaki ogarnęli upshifter dla ms43 i bedę mógł sobie wgrać moda do e30 ze swapem m54b30.
Jednak przyszło mi zmierzyć się z nowszym BMW i potrzebuję ISTA P, zrobiłem donejta i czekam na PROczłonka.
Pozdrawiam miłośników marki.
Cytat z lukas198218 data 10 grudnia 2025, 18:02Witam
Wpłaciłem 2x kawę a nie otrzymałem żadnej wiadomości co do konta premium
Mój login:lukas198218
e-mail:lukas198218@wp.pl
Witam
Wpłaciłem 2x kawę a nie otrzymałem żadnej wiadomości co do konta premium
Mój login:lukas198218
e-mail:lukas198218@wp.pl
Cytat z Daniel83 data 15 stycznia 2026, 19:47Witam dziś wpłaciłem.na kawę 25zl Daniel83 prosze o dostęp premium z góry dziękuję i poDrawiam można wysłać na maila danielgorniak013@gmail.com
Witam dziś wpłaciłem.na kawę 25zl Daniel83 prosze o dostęp premium z góry dziękuję i poDrawiam można wysłać na maila danielgorniak013@gmail.com
Cytat z vidi19 data 19 stycznia 2026, 14:11Cześć, dzisiaj wpłaciłem 25zł by uzyskać dostęp premium ale wydaje mi się, że nie wpisałem w dedykacji mojego loginu podaje zatem go tutaj:
login: vidi19
mail: t.widelka@gmail.com
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Cześć, dzisiaj wpłaciłem 25zł by uzyskać dostęp premium ale wydaje mi się, że nie wpisałem w dedykacji mojego loginu podaje zatem go tutaj:
login: vidi19
mail: t.widelka@gmail.com
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Cytat z JKKrucha data 6 lutego 2026, 14:39Cześć, dzisiaj wpłaciłem 25zł, by uzyskać dostęp premium. Proszę o aktywację konta jak najszybciej się da. Będę bardzo wdzięczny. Mam awarię auta, muszę je zdiagnozować, bo auto potrzebne mi jest na jutro:)
Pozdrawiam,
Jarek Kruszyński
Wpłata została dokonana na profil:
login: JKKrucha
mail: jarek_kruszynski@wp.pl
Cześć, dzisiaj wpłaciłem 25zł, by uzyskać dostęp premium. Proszę o aktywację konta jak najszybciej się da. Będę bardzo wdzięczny. Mam awarię auta, muszę je zdiagnozować, bo auto potrzebne mi jest na jutro:)
Pozdrawiam,
Jarek Kruszyński
Wpłata została dokonana na profil:
login: JKKrucha
mail: jarek_kruszynski@wp.pl