Zbiórka E46garage - buyCoffee - zostań premium!
Cytat z krzysztoftankiewicz data 24 lutego 2026, 00:30Cześć, dzisiaj wpłaciłem 25zł, by uzyskać dostęp premium. Proszę o aktywację konta jak najszybciej się da. Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam,
Krzysztof Tankiewicz
Wpłata została dokonana na profil:
login: krzysztoftankiewicz
mail: alojzytaner@gmail.com
Cześć, dzisiaj wpłaciłem 25zł, by uzyskać dostęp premium. Proszę o aktywację konta jak najszybciej się da. Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam,
Krzysztof Tankiewicz
Wpłata została dokonana na profil:
login: krzysztoftankiewicz
mail: alojzytaner@gmail.com
Cytat z krzysztoftankiewicz data 27 lutego 2026, 06:04Witam.
Ta nagroda w postaci konta premium za wpłatę 25 zł to ściema.
Próbowałem pisać do administratora ale odzewu z jego strony.
Przestrzegam innych przed wpłatami o ile liczę na konto premium.
Pozdrawiam
Witam.
Ta nagroda w postaci konta premium za wpłatę 25 zł to ściema.
Próbowałem pisać do administratora ale odzewu z jego strony.
Przestrzegam innych przed wpłatami o ile liczę na konto premium.
Pozdrawiam
Cytat z Zbychu92 data 12 kwietnia 2026, 14:06Witam. Dzisiaj (12.04.2026) wpłaciłem kwote minimalną 25zł aby uzyskać premium, prawdopodobnie zapomniałem podać nick z forum (Zbychu92)
email: koscielniaklukasz92@gmail.com Prosze o aktywacje Premium dla (Zbychu92) W razie potrzeby moge wysłać dowody wpłaty.
Witam. Dzisiaj (12.04.2026) wpłaciłem kwote minimalną 25zł aby uzyskać premium, prawdopodobnie zapomniałem podać nick z forum (Zbychu92)
email: koscielniaklukasz92@gmail.com Prosze o aktywacje Premium dla (Zbychu92) W razie potrzeby moge wysłać dowody wpłaty.
Cytat z chociej data 26 kwietnia 2026, 09:31Witam,
W miarę możliwości poproszę o dostęp premium - na kawkę oczywiście wpłaciłem, login - chociej
Pozdrawiam Dominik
Witam,
W miarę możliwości poproszę o dostęp premium - na kawkę oczywiście wpłaciłem, login - chociej
Pozdrawiam Dominik